A Borzbár egy hangulatos pince a Szépasszonyvölgyben, ahol a kedvelt és ismert borkínálat mellett a kereskedelmi forgalomban nem kapható, különleges tételeinket is bemutatjuk. A finom borok mellé mindig tudsz csipegetni nálunk valami finomat és igazán feltöltődhetsz.

Nekünk a második otthonunk a Borzbár. Itt tárgyalunkbulizunk, ide hozzuk sétálni a kutyánkat és a gyerekeink is itt kergetőznek a zöldben. Szeretünk beszélgetni, sztorizgatni vendégeinkkel. Ha úgy adódik, még kóstolunk is együtt. Jó érzés megélni, hogy egy átlagos hétköznap is mennyi vidámságot és humort rejt.

Adottságaink

Pincénk – a Borzbár – közel 250 fő befogadására alkalmas. A belső nagyteremben 100-150 fő fér el, itt szoktuk tartani a nagyobb rendezvényeket, esküvőket.

A középső pultos rész inkább egy borozó hangulatát idézi, közel 50 fő részére.

A terasz maga a csoda. Rengeteg zöld, napsütés és élet!
A pince fűtött és jó szellőzésű, ahol évszaktól függetlenül mindig ‘pont-jó’ a hőmérséklet.

Az események, rendezvények mellé igény szerinti fogásokat, harapnivalót biztosítunk, előzetes egyeztetés után.

Vendégeink nagyon szeretik, mert furcsa mód egyszerre hatalmas és mégis otthonos, elegáns és hétköznapi.

Szervezz nálunk,
bulikat, programokat!

Céges rendezvények

Vállalatok szervezhetnek nálunk csapatépítő tréningeket, borkóstolókat, borvacsorákat, évértékelő rendezvényeket, konferenciákat. Ehhez adottak az általában szükséges technikai eszközök: projektor, vetítővászon, wifi, stb., melyek igény szerint kiegészíthetőek. A pince száraz, fűthető, jó szellőzésű. A borokon kívül az étkezés előzetes egyeztetés alapján lehet svédasztalos, hideg vagy meleg konyha, jellegében modern vagy klasszikus.

Partyk

Nekünk fontos, hogy a legjobban érezzétek magatokat, ezért legény – leány búcsúkat, osztálytalálkozókat, banketteket, baráti összejöveteleket, nagy-családi vacsorákat is szervezhetsz hozzánk. Kellemes időben a terasz és maga a Szépasszonyvölgy hangulata újra és újra lenyűgöz minket, és úgy tapasztaljuk vendégeinket is. A nyitott tér, a környező dombok és a rengeteg zöld felszabadítja az embereket. A bor már csak a körítés. Várunk Benneteket is szeretettel!

Borzbár Elérhetőségek

3300 Eger, Szépasszony-völgy, 33. pince
Térkép

Bejelentkezés, asztalfoglalás:
Moscoso Viktor
+36 20 395 7469